Майже три десятки рятувальників шукали прикарпатця, який пішов у ліс та зник

Новини, Суспільство

28 травня 42-річний житель Крихівців пішов у ліс у Тисменицькому районі. Станом на вечір п’ятого червня його все ще не знайшли.

В Управлінні цивільного захисту Івано-Франківської ОДА повідомили, що, до пошуків залучено 28 осіб та 12 одиниць техніки (з них 7 – плавзасоби), інформує Голос.if.ua.

“За допомогою плавзасобів проведено обстеження водного дзеркала річки Бистриця-Солотвинська від села Старий Лисець до селища Єзупіль Тисменицького району (орієнтовно 33 км), та річки Дністер від селища Єзупіль до села Довге Тисменицького району (орієнтовно 12 км). Особу не знайдено, активну фазу пошукових робіт підрозділами припинено”, – йдеться в повідомленні.

У взаємодії із працівниками Нацполіції, місцевими рибалками та населенням буде здійснюватись подальший моніторинг поверхні річок Бистриця Солотвинська та Дністер.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.