На Прикарпатті судитимуть депутата, який на смерть збив двох дітей та жінку

Кримінал, Новини

На Прикарпатті судитимуть депутата, який у стані алкогольного сп’яніння скоїв смертельну ДТП із трьома жертвами, про це інформує Голос.if.ua.

За процесуального керівництва прокуратури Івано-Франківської області завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт за фактом порушення депутатом однієї із сільських рад області правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель двох дітей та жінки.

Досудовим розслідуванням установлено, що 10.07.2019 обвинувачений, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, керуючи автомобілем марки Kia Sportage, рухаючись зі швидкістю, що значно перевищувала максимально допустиму, проявив неуважність, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення із транспортним засобом Ford Focus, що рухався назустріч.

У результаті ДТП від отриманих травм загинули двоє малолітніх дітей та їхня мати, які знаходились у салоні зустрічного автомобіля.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.