“Сильно розслабилися”, – мер Франківська про ріст захворювань на COVID-19

Здоров'я, Новини

В Івано-Франківську зафіксували зростання захворюваності на COVID-19. За добу, 3-4 червня, у міські заклади охорони здоров’я госпіталізували 18 франківців із підозрою на коронавірус, про це інформує Голос.if.ua з посиланням на Суспільне.

Про це у щоденному онлайн-зверненні повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

У міську клінічну лікарню № 1, яка була ургентною, з підозрою на COVID-19 ушпиталили 11 хворих, а у центральну міську клінічну лікарню поступило сім нових пацієнтів. Також двох франківців почали лікувати у обласній клінічній лікарні та ще двох – в обласному легеневому диспансері.

“На жаль, маємо ріст, це означає, що ми достатньо сильно розслабилися”, – каже міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Станом на 10:00 четвертого червня в Івано-Франківську є 445 лабораторно підтверджених випадків коронавірусу. 174 людини перебувають у міських медзакладах: 125 – у центральній міській клінічній лікарні та 49 – у міській клінічній лікарні № 1.

“На щастя маємо спокійну ніч, жодного летального випадку. Це приємно, після вчорашнього дня, навіть ночі, коли було п’ять летальних “, – говорить Руслан Марцінків.

Загалом, у місті підтвердили 37 смертей з COVID-19, ще по чотирьох очікують результати полімеразно-ланцюгової реакції.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.