Надвірнянські поліцейські затримали грабіжників, котрі обікрали магазин

Новини, Суспільство

Поліцейські оперативно затримали зловмисників, які погрожували продавчині магазину та викрали товар.

Про це інформують в ГУ Нацполіції області, передає Голос.if.ua.

У середу, 3 червня, о 11:15 год надійшло повідомлення від 27-річної мешканки села Гвізд. Вона повідомила, що працює продавчинею у магазині, в який увірвалися двоє невідомих осіб і погрожували їй фізичною розправою та вимагали кошти. Правоохоронці встановили, що крім погроз застосування насильства, зловмисники заволоділи товаром і втекли з місця події на транспортному засобі іноземного виробництва.

Поліції вдалося встановити марку автомобіля і зловмисників. Грабіжники намагалися покинути Надвірнянський район.

Йдеться про мешканця Івано-Франківська та Рівного, які раніше неодноразово судимі за крадіжки та шахрайства. З автомобіля правоохоронці вилучили двадцять шість тисяч гривень.

Зловмисників затримано у порядку ст. 208 КПК України. Чоловікам повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.