Втік з місця аварії і спалив авто – хотів приховати, що збив велосипедиста (фото)

Кримінал, Новини

37-річний водій на Коломийщині збив велосипедиста, покинув місце аварії та спалив машину, щоб приховати сліди злочину.

До поліцейських близько першої години ночі 3 червня надійшло повідомлення про ДТП у селі Сопів, що у Коломийському районі. На місці з’ясувалося, що водій невстановленого автомобіля на освітленій ділянці дороги вчинив наїзд на велосипедиста, а місце події покинув і не надав допомогу потерпілому.

Прикарпатець втік з місця аварії і спалив авто - хотів приховати, що збив велосипедиста 1

58-річного травмованого велосипедиста, мешканця селища Печеніжин, доставили у лікарню.

Поліцейські встановили марку автомобіля і номерний знак та розпочали пошуки по місцю знаходження машини і водія.

Згодом в поліцію надійшло повідомлення про загорання автомобіля поблизу річки Люча у Печеніжині. Як вдалося встановити, автомобіль Volkswagen, що згорів, причетний до ДТП, що сталася у Сопові.

Прикарпатець втік з місця аварії і спалив авто - хотів приховати, що збив велосипедиста 3

Впродовж ночі правоохоронці розшукали водія транспортного засобу. 37-річний місцевий чоловік зізнався і пояснив, що намагався знищити автомобіль, щоб приховати сліди злочину.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ, інформує сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос .

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.