За 90 днів до відправлення: УЗ відкрила продаж квитків на сім потягів

Новини, Суспільство

АТ “Укрзалізниця” сьогодні, 1 червня, розпочало продаж квитків за 90 днів до дня відправлення на сім поїздів.

Про це повідомляють на сайті УЗ, інформує Голос.if.ua.

Зокрема, за 90 діб до дати відправлення вже можна купити квитки на перші 7 поїздів: №1/2 Івано-Франківськ — Костянтинівка, №7/8 Київ — Івано-Франківськ, №9/10 Київ — Маріуполь, №11/12 Київ — Новоолексіївка, №29/30 Київ — Ужгород, №711/712 Київ — Костянтинівка, №765/766 Київ — Херсон.

Збільшення терміну продажу проїзних документів з 45/60 діб до 90 діб дасть можливість пасажирам значно ефективніше планувати свої поїздки, а АТ «Укрзалізниця» гнучкіше реагувати на попит і заздалегідь призначати поїзди на найбільш популярні дати та напрямки.

Нагадаємо, що Укрзалізниця з 08:00 27 травня відновила роботу залізничних квиткових кас на всіх вокзалах країни. Повідомляється також про ряд заходів для безпеки пасажирів: працівники забезпечені засобами індивідуального захисту, поряд із касами розташовані антисептики, нанесена розмітка для дотримання дистанції̈ між пасажирами.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.