На Прикарпатті судитимуть чоловіка, котрий збував наркотики та зберігав боєприпаси

Кримінал, Новини

Верховинським відділом Надвірнянської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно місцевого мешканця за фактами збуту особливо небезпечних наркотичних засобів і незаконного придбання та зберігання без передбаченого законом дозволу бойових припасів.

Про це інформують у прокуратурі області, передає Голос.if.ua з посиланням на Фіртка.

Досудовим розслідуванням встановлено, що підозрюваний неодноразово збував за грошову винагороду особливо небезпечний наркотичний засіб – макову солому, а також придбав та зберігав у будинку за місцем свого проживання без передбаченого законом дозволу бойові припаси.

Молодика було затримано в порядку ст. 208 КПК України безпосередньо після вчинення злочину, на теперішній час він перебуває під вартою.

Санкція інкримінованої зловмиснику статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 10 років із конфіскацією майна.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.