Як оточення президента займається контрабандою медичних товарів для мережі “Епіцентр”

Кримінал, Новини

Літак “Мрія” 23 квітня доставив в Україну величезну партію медичних товарів. Однак рейс був комерційним.

Журналістка Світлана Крюкова у мережі розповідає про те, що окрім індивідуального захисту, близьке середовище президента займається контрабандою медичних та інших продуктів для комерційних компаній великих торговельних мереж та інших інтересантів, пише Голос.if.ua.

“Малі та середні підприємства на краю банкрутства. Вони виходять на мітинги під Кабмін поки деякі близькі до Зеленського особи багатіють за кожен рейс. Масштаб цього шахрайства величезний. Тому що на кожному борту, разом з особистим захистом, частина товарів, які збуваються через комерційні мережі”, – розповідає журналістка.

Як стало відомо зі ЗМІ, деякі продукти, які перевозили Boeing Skyup, тепер вже “Мрія” були для комерційних мереж. На спекуляціях займалися Епіцентр, Розетка, Сільпо та група приватних підприємців, що продають товари з гуманітарних літаків у своїх мережах.

Крім того, у мережі Facebook журналістка Валерія Єгошина, також заявляє, що рейс був комерційним.

Президент Зеленський у зверненні: «Наша «Мрія» доправила з Китаю понад 100 тонн гуманітарного вантажу для медиків, лікарень і для аптечних мереж»;

ДП «Антонов» у відповідь на запит: «Рейс с засобами для боротьби з коронавірусом був комерційним, умови та характер вантажу є комерційною таємницею»;

Нардеп Герега (він же – гігант «Епіцентр», який ані на мить не припиняв роботу, на відміну від малих підприємств) листом: «Мер Києва, ми завезли на «Мрії» велику партію протиепідеміологічних товарів, більше береш – більше знижка»

“Питання: чи то президент Зеленський знову ненароком попіарився та назвав «гуманітарним вантажем» комерційний рейс «Епіцентру» чи то, якщо президент ніколи не вводить населення в оману, «Епіцентр» торгує «гуманітарним вантажем»?” – йдеться у дописі журналістки.

Зеленський заявив, що Мрія доставила рекордний вантаж для лікарень та аптек, а він для Епіцентру, - журналістка Єгошина 04

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.