Рибоохоронний рейд на річці Дністер (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

24 квітня 2020 року рейдова група івано-франківського рибпатруля за участю кореспондента  Голос.if.ua здійснила зо кілометровий рибоохоронний рейд річкою Дністер від с. Журавеньки Рогатинського району до с. Суботів Галицького району.

Виявлено та вилучили 8 од. заборонених сіткоснастевих знарядь лову загальною довжиною довжиною близько 150 метрів. Вся риба, яка перебувала в сітках була жива, а тому випущена у природне середовище існування. Таким чином, івано-франківським рибпатрульним вдалося запобігти збиткам рибному господарству на суму 714 грн.

Окрім цього рибоохоронний патруль запобіг незаконній виборці з річки Дністер піщано –гравійної суміші та зробив усне зауваження рибаку, який у період нереста сидів на березі Дністра з вудкою.

також читати: Івано-Франківський рибпатруль вилучив 150 метрів браконьєрських сіток на річці Дністер (фото)

Начальник ДАРГ в івано-Франківській області Любомир Стрембіцький із місцевими рибалками провів профілактичні бесіди щодо попередження та запобігання браконьєрству на воді.

Подробиці у сюжеті від Голос.if.ua:

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.