Кастинги конкурсу «Школа має талант» відбудуться дистанційно

Новини, Суспільство

Четвертий рік поспіль Університет Короля Данила, спільно з Продюсерським центром «Star Team», розкриває таланти старшокласників усієї області на конкурсі «Школа має талант».

Про це інформує Голос.if.ua з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.

Переможці попередніх конкурсів уже стали студентами УКД, мають змогу розвивати свій талант та отримали цінні подарунки від партнерів конкурсу.

Минулого року організатори «Школа має талант» запровадили нову традицію – кастинги проєкту відбувалися в кожному районному центрі Прикарпаття. Так мало бути й цього року і частина кастингів уже відбулася. Але карантин вніс зміни в організацію конкурсу.

Проте обдаровані старшокласники Івано-Франківщини таки отримають шанс позмагатися на творчому конкурсі. Адже сьогодні УКД та «Star Team» оголошують про старт дистанційних кастингів на конкурс «Школа має талант – 2020».

Умови незмінні: конкурс складається з чотирьох номінацій: «Вокал», «Хореографія», «Театральне мистецтво» і «Довільний жанр». У кожній номінації існує три категорії: категорія А (8-9 класи); категорія Б (10-11 класи) і змішана категорія (малі форми, ансамблі). Головним призом для переможців конкурсу «Школа має талант» стане безкоштовне навчання в Університеті Короля Данила і в Продюсерському центрі «Star Team» та багато цінних подарунків від партнерів конкурсу.

Для участі в дистанційному кастингу потрібно:

– здійснити реєстрацію https://cutt.ly/2yeaKoI

– розмістити в себе на сторінці фото, відео чи презентацію свого таланту з хештегом #ШколамаєТалантУКД

– відправити конкурсне фото\відео\презентацію на електронну пошту smt-ukd@ukd.edu.ua

Свої роботи можна надіслати до 17 травня 2020 року. Їх в прямому ефірі оцінюватиме кваліфіковане журі.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.