На Великодніх святах поліцейські виявили 43 нетверезих водіїв

Новини, Суспільство

Щоденно працівники поліції під час здійснення нагляду за дорожнім рухом з метою забезпечення безпеки учасників руху виявляють нетверезих водіїв. Поліцейські неодноразово застерігають та висвітлюють реальні факти ДТП з потерпілими та загиблими через нетверезих водіїв, але фактів керування автотранспортом напідпитку не зменшується.

За минулі вихідні, а саме 18, 19 та 20 квітня працівники груп реагування патрульної поліції Івано-Франківщини задокументували 35 випадків керування транспортними засобами в стані сп’яніння Ще вісьмох нетверезих водіїв виявили працівники управління патрульної поліції, інформують у пресслужбі обласного ГУНП, повідомляє Голос.if.ua.

За правопорушення на водіїв-порушників складено адміністративні протоколи за ст. 130 (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) КУпАП.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.