Протокол на священника: у поліції розповіли у якому місті та за що покарали порушника

Новини, Суспільство

На Прикарпатті поліція склала адмінпротокол на священнослужителя, про це інформує Голос.if.ua.

З’ясувалося, що випадок мав місце, в Івано-Франківську 21 квітня. Правоохоронці склали адміністративний протокол на священника УПЦ Московського патріархату за порушення правил щодо карантину.

“Сьогодні працівниками поліції під час охорони публічного порядку було виявлено порушення, а саме під час Богослужіння на території церкви перебувало більше 10 людей без засобів індивідуального захисту, які не дотримувалися дистанції”, – пояснюють в поліції.

Саме на священника було складено адмінпротокол за статтею 44-3 КУпАП, адже він був суб’єктом проведення релігійного заходу.

Стаття тягне за собою накладення штрафу на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб – від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

“Варто зауважити, що діяльність поліцейських під час карантину спрямована, передусім, на здійснення превентивної, а саме роз’яснювальної роботи серед населення. У випадках систематичного ігнорування карантинних обмежень чи злісного ухилення правоохоронці складатимуть протоколи про адміністративні правопорушення”, – наголошують правоохоронці.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.