Віталія Чорненького звільнено з посади головного редактора газети “Голос народу Івано-Франківщини” та сайту “Голос-інфо” (відео+документи)

Відео-новини, Новини, Суспільство

В грудні 2019 року громадська організація «Всеукраїнське об’єднання «Голос» на Загальних зборах, за порушення громадської дисципліни, дискредитацію організації та порушення журналістської етики звільнила з посади 1 –го заступника голови організації – головного редактора газети “Голос народу Івано –Франківщини” та сайту “Голос-інфо”  Чорненького Віталія Богдановича.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос.if.ua.

Однак Віталій Чорненький не повернув в управління організації ГО ВО «Голос» сайт та ютбканал уповноваженим представникам ГО ВО «Голос».

Загальні збори ГО Всеукраїнське об’єднання «Голос” доручили Раді ГО ВО «Голос», у разі відмови від добровільного повернення громадянином Віталієм Чорненьким управління організації над сайтом та ютуб каналом Голос-інфо” до 01 травня 2020 року звернутися до правоохоронних органів, суду та народних депутатів України обраних від Івано –Франківської області для вирішення питання по суті.

Подробиці у сюжеті від Голос.if.ua:

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.