На Прикарпатті запустили інформаційну платформу для допомоги медичним закладам, які борються з корона вірусом

Новини, Суспільство
В Івано-Франківській області запрацював сайт обласного Штабу протидії коронавірусу Stop Covid-19, про що інформує Голос.if.ua.
«У цей непростий час наша безпека залежить від злагоджених дій і взаємопідтримки влади, бізнесу та громадськості. Для того, щоб систематизувати роботу та об’єднати зусилля всіх, хто хоче долучитися до боротьби з коронавірусом, ми створили цю інформаційну платформу»,  – розповів т. в. о. голови облдержадміністрації Віталій Федорів.
Як зазначив очільник Прикарпаття, передусім йдеться про поліпшення матеріально-технічного забезпечення закладів охорони здоров’я, які знаходяться у першій лінії лікування COVID-19.
«Звертаюся з проханням меценатів, благодійників, підприємців та усіх, хто має змогу допомогти, передусім захистити медичних працівників, які сьогодні ризикують найбільше. Спільними зусиллями нам потрібно закупити більше засобів індивідуального захисту та необхідного медичного обладнання, щоб усі пацієнти могли отримати висококваліфіковану допомогу на якісному обладнанні та з хорошим забезпеченням медичними препаратами», – наголосив Віталій Федорів.
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.