НСЗУ оприлюднила список медзакладів Прикарпаття, які надають безоплатні послуги

Здоров'я, Новини

Першого квітня 2020 року стартував 2-й етап медичної реформи, запрацював новий принцип фінансування закладів охорони здоров’я вторинної та третинної ланки.

Відтепер медичні установи будуть надавати послуги, безкоштовні для пацієнтів в межах Програми медичних гарантій, а оплачувати їх буде Національна служба здоров’я України, пише Голос.if.ua.

На сайті НСЗУ опублікували інформацію про лікарні, в яких можна отримати медичну допомогу за Програмою медичних гарантій. Ознайомитися з нею можна за посиланням ТУТ.

Тут перелічені установи охорони здоров’я країни, зокрема, Прикарпаття, які вже підписали договори з медичного обслуговування населення з НСЗУ.

Також за даним посиланням можна ознайомитися з електронною картою даних лікарень, які розташовані в різних регіонах України. В НСЗУ повідомляють, що кампанія з підписання договорів ще триває.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.