У Франківську експрес-тести виявили 57 інфікованих коронавірусом, – мер (відео)

Відео-новини, Здоров'я, Новини

Всього протестували 156 осіб.

У Івано-Франківську експрес-тестування на COVID-19 провели у 156 громадян, коронавірус попередньо підтвердився у 57 з них. Про це повідомляє Голос.if.ua з посиланням на Facebook міського голови Руслана Марцінківа.

Він зазначив, що ситуація з коронавірусом у місті погіршується.

“Проведено 156 експрес-тестів, з них виявлено 57 позитивних результатів . З них – 37 випадків у центральній міській клінічній лікарні і 20 випадків у міській клінічній лікарні №1. 43 з них передано на полімерно-ланцюгову реакцію (ПЛР) у відповідну лабораторію”, – повідомив Марцінків.

Оперативно про стан справ 30.03.2020|16:00

Опубліковано Русланом Марцінковим Понеділок, 30 березня 2020 р.

За його словами, коронавірус офіційно підтверджений у 16 жителів Івано-Франківська. Загалом, у обласній інфекційній лікарні знаходиться 108 пацієнтів, з яких 39 – жителі міста.

Марцінків також додав, що у міських стаціонарних віділеннях зростає кількість хворих на пневмонію. Зокрема, за останню добу кількість таких збільшилася на 17 осіб. Всього діагноз пневмонія підтвердили у 154 жителів регіону.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.