Підпал заради елітної забудови біля міського озера? (відео+фото)

Відео-новини, Кримінал, Новини

В Івано-Франківській області навмисний підпал чужого майна став буденною справою, про це інформує Голос.if.ua.

Сотні подібних злочинів безуспішно розслідуються національною поліцією і як правило злочинці уникають кримінального покарання.

В лютому 2020 року з подібними методами «боротьби» стикнувся власник СТО по вул. Мазепи, 144, що в м. Івано-Франківську.

Цікаво, що майновий комплекс пана Андрія Остапишина знаходиться неподалік міського озера, а на ділянку без будь –яких юридичних підстав претендує будівельна компанія «Вертикаль». Компанія без будь – яких погоджень із місцевою владою розробила проект будівництва житлового комплексу на суміжних ділянках власниками яких не являється.

Редакція онлайн газети Голос.if.ua надіється, що працівники Національної поліції активізують роботу щодо розкриття злочину, встановить виконавців, а саме головне замовників цього зухвалого та небезпечного злочину.

Подробиці у відео від Голос.if.ua:

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.