Виключена зі “Слуги народу” нардеп заявила, що в неї коронавірус

Здоров'я, Новини

Позафракційна нардеп Ганна Скороход у Telegram заявила, що у неї виявили коронавірус COVID-19, про це інформує Голос.if.ua.

“Для того, щоб більше не ходили чутки, хочу повідомити, що сьогодні мені підтвердили позитивний тест на коронавірус COVID-19.

У зв’язку з чим, прошу всіх, хто близько спілкувався зі мною останнім часом, піти на самоізоляцію на 14 днів. Основна ознака у мене – не відчуваю жодних запахів” -повідомила депутатка.

Нардеп пообіцяла пізніше описати історію про те, як вона намагалася зробити тест.

У той же час, вона не уточнила, який тест підтвердив у неї наявність коронавірусу – експрес чи ПЛР.

За даними УП, Скороход нещодавно народила дитину.

Що передувало: 18 березня стало відомо, що у члена депутатської групи “Довіра” Сергія Шахова виявили коронавірус. Згодом коронавірус виявили ще у двох депутатів: члена фракції “Опозиційна платформа – За життя” Олександра Лукашева та представника фракції “Слуга народу” Руслана Горбенка. У депутата групи “Довіра” Сергія Вельможного коронавірусу не виявили, але його син захворів. 24 березня стало відомо, що на коронавірус захворів також позафракційник Сергій Рудик.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.