Тлумацькі майстрині шиють маски для медиків області (фото+відео)

Відео-новини, Здоров'я, Новини

Швейні підприємства Тлумацького району уже сьогодні забезпечують медичні заклади Івано-Франківської області засобами індивідуального захисту.

Через пандемію коронавірусної інфекції COVID-19 вони уже перепрофілювали свою діяльність і тепер співробітники цих підприємств виготовляють медичні маски та ізоляційні костюми, пише Голос.if.ua з посиланням на пресслужбу РДА.

Зокрема таке виробництво уже діє у селах Палагичі та Нижневі. У селищі Обертин, педагогічні працівники місцевого ліцею теж виготовляють медичні маски для медиків.

Голова районної державної адміністрації Сергій Гаєвський відвідав усі швейні підприємства, а також, у селі Кутище він оглянув приміщення колишнього швейного цеху, яке знаходиться у місцевому ФАПі. Сьогодні проводиться робота, для його відкриття та запуску швейного цеху.

також читати: Як швидко зробити марлево – ватну маску і не тільки… (відео+фото)

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.