“Свідомий” українець у медичній масці хотів незаконно потрапити до Польщі

Кримінал, Новини

Мостиські прикордонники за допомогою квадрокоптера затримали громадянина України, який намагався незаконно потрапити до Польщі.

Про рух невідомого до кордону з Польщею прикордонників повідомив місцевий житель с. Свидниця, що на Львівщині, пише Голос.if.ua.

Від підрозділу прикордонної служби «Краківець» одразу висунулась оперативна група зі службовим собакою та квадрокоптером. І саме оператор безпілотного літального апарату зафіксував місце перебування невідомого та спрямував на його затримання пошукову групу.

Порушника вдалося затримати за 200 метрів від українсько-польського кордону. Ним виявився 22-річний українець з Київської області.

В результаті перевірки баз даних стало відомо, що чоловік вже фігурував у подібних правопорушеннях – два тижні тому його, на викраденому велосипеді, поблизу кордону вже затримували прикордонники Республіки Польща. Тоді ж у Польщі йому видали довідку на повернення в Україну.

Як підсумок, чоловіку доведеться понести адміністративну відповідальність за спробу незаконного перетинання державного кордону України.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.