На Прикарпатті за добу підтвердили 11 випадків коронавірусу

Здоров'я, Новини, Суспільство
В Івано-Франківській області підтверджено вже 11 випадків корона вірусу, з них два – смертельні.

Про це повідомляє Івано-Франківська обласна державна адміністрація у Facebook, інформує  Голос.if.ua.

«За результатами дослідження аналізів прикарпатців у лабораторії міста Києва підтвердилося ще 11 випадків захворювання на коронавірус Covid-19. Серед них позитивний результат показав тест раніше померлої жінки з села Чукалівка», – йдеться в повідомленні.

В ОДА зауважили, що досі немає підтвердження щодо захворювання на коронавірус у 60-річної жінки, яка померла в інфекційній лікарні 24 березня.

 також читати: На Прикарпатті розповіли про стан двох медиків, заражених коронавірусом

Як повідомлялося, перший летальний випадок на коронавірус підтвердили у 56-річної жінки з Івано-Франківська, яка померла в обласній інфекційній лікарні 17 березня. Пізніше Covid-19 підтвердили у її чоловіка, який повернувся з Чехії, та двох медсестер лікарні, які оглядали померлу.

 також читати: Після нищівної критики Уряд таки виділив з держрезерву допомогу у боротьбі з коронавірусом (відео)

Загалом в Україні станом на вечір 25 березня було 145 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 5 летальних, 1 пацієнт одужав.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.