На Прикарпатті розповіли про стан двох медиків, заражених коронавірусом

Здоров'я, Новини

На Прикарпатті досліджують, яким чином могли заразитись на коронавірус двоє медичних працівників обласної інфекційної лікарні, оскільки там вони оглядали хвору, знаходячись у захисних костюмах і масках.

Про це Укрінформу повідомив головний санітарний державний лікар в Івано-Франківській області Руслан Савчук, інформує Голос.if.ua. 

«Ці медсестри працюють в обласній інфекційній лікарні. Вони оглядали і надавали меддопомогу там жінці, яка померла від Covid-19. Ми не можемо стверджувати, що вони інфіковані саме від померлої жінки. Зараз ми вивчаємо це питання, бо лікарі і медичні сестри працювали в засобах захисту. Тобто, в костюмах, масках… усі заходи безпеки були дотримані», – стверджує Савчук.

Він зауважив, що медики, в яких підтвердили коронавірус, не перебували за кордоном. Лише за тиждень у них піднялась висока температура і з’явились симптоми недуги.

«Станом на учора їх стан оцінювали як легкий», – зазначив Савчук.

Наразі результати дослідження на коронавірус очікує також співробітниця поліції, яка опитувала чоловіка померлої від Covid-19.

також читати: Жодного апарату вентиляції легень, тест – систем на виявлення коронавірусу не поступило в область (відео)

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.