Дипломати повідомили про кількість українців, які повертаються до України з Франції та Чехії (відео)

Здоров'я, Новини, Суспільство

В умовах епідемї COVID-19 посольство України у Франції повідомило, що посприяло у перевезенні до України 844 українців, у списках посольства на повернення – ще 623 особи,про це інфомує Голос.if.ua

«Вже четвертий спецрейс прямує з Парижа до Києва. Сьогодні на борту SkyUp Airlines 210 українців та один громадянин Молдови, який постійно проживає в Україні. Організували ранковий трансфер до Бове від посольства», – йдеться в повідомленні посольству у фейсбуці.

Водночас Посоьство України у Чехії повідомило, що сьогодні авіакомпанія SkyUp Airlines здійснила авіарейси з Праги до Києва та Львова.

«Додому повернулося понад 400 наших громадян. Чотири наступні рейси авіакомпанія планує здійснити завтра», – повідомили у соцмережі дипломати.

В МЗС раніше повідомили, що за сприянння дипломатів в Україну за час обмежувальних заходів за кордоном повернулися понад 70 тисяч українців.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.