Для протидії поширенню COVID-19 на Прикарпатті створили Аналітичний центр

Новини, Суспільство

Сьогодні під керівництвом т.в.о. голови обласної державної адміністрації Віталія Федоріва відбувся брифінг щодо ситуації, пов’язаної із поширенням на Івано-Франківщині небезпечного інфекційного коронавірусного захворювання COVID-19.

Серед іншого йшлося про важливість збору інформації про стан матеріально-технічного забезпечення закладів охорони здоров’я, її обробку та підготовку відповідних аналітичних матеріалів, пише  Голос.if.ua  з посиланням на пресслужбу ІФ ОДА.

«Сьогодні при обласній державній адміністрації створено Аналітичний центр із протидії поширення коронавірусної інфекції на Прикарпатті, – розповів Віталій Федорів. – Його ключовим завданням буде не просто вивчення поточної ситуації, але її аналіз та напрацювання проєктів рішень, які базуватимуться на досвіді тих країн, які проводять активну роботу щодо протидії COVID-19».

Згідно з інформацією, загалом в області станом на сьогодні зафіксовано вже 60 осіб з підозрою на коронавірус.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.