Штаб ООС: минулої доби бойовики стріляли 15 разів, 3 військових постраждали

Кримінал, Новини

У штабі операції Об’єднаних сил повідомили, що підтримувані Росією бойовики на Донбасі минулої доби 15 разів порушили режим припинення вогню, троє військовослужбовців ЗСУ зазнали бойового ураження, інформує Голос.if.ua.

«З початку цієї доби російські окупаційні війська двічі обстріляли наші позиції. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» було зафіксовано обстріл поблизу населеного пункту Красногорівка – з мінометів калібру 120 мм – 6 мін та станкового протитанкового гранатомету. Один обстріл був здійснений у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» поблизу населеного пункту Новолуганське – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. За поточну добу втрат немає», – заявили у штабі ООС.

В угрупованні «ДНР» звинуватили українських військових в обстрілі напередодні окупованого Донецька і Горілвки. На ресурсах угруповання «ЛНР» пишуть, що українська сторона буцімто минулої доби обстріляла смт. Донецький і Сентянівку.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.