На Прикарпатті притягнуть до відповідальності 17 працівників виправної колонії

Без рубрики

На Івано-Франківщині притягнули до дисциплінарної відповідальності 17 працівників однієї з виправних колоній.

Про це інформує Голос.if.ua з посиланням на пресслужбу прокуратури області.

Так, за результатами проведеної у лютому комплексної перевірки із залученням контролюючих органів Коломийською місцевою прокуратурою спільно з прокуратурою області в одній із виправних колоній виявлено ряд порушень прав в’язнів посадовими особами адміністрації установи, – йдеться у повідомленні.

Зокрема, адміністрацією закладу не дотримуються умови тримання засуджених, які перебувають у дільницях соціальної реабілітації, не забезпечується належний режим та рівень безпеки установи. Також виявлено ряд порушень у сфері додержання законів про працю, пожежну безпеку, земельного та іншого законодавства.

На усунення вказаних порушень місцевою прокуратурою внесено 6 документів прокурорського реагування, за результатами розгляду яких притягнуто до дисциплінарної відповідальності 17 посадових осіб адміністрації установи.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.