У цьому році міграційники видворили з Прикарпаття вже 22 іноземців

Новини, Суспільство

З початку року міграційна служба Івано-Франківщини зобов’язала покинути територію України 22 іноземців, про це інформує Голос.if.ua.

Про це інформують у Міграційній службі Івано-Франківської області.

Зокрема, цими днями в обласному центрі міграційники виявили 29-річного громадянина Республіки Молдови. З метою з’ясування правового статусу та підстав його перебування в Івано-Франківській області було проведено відповідну перевірку. Як з’ясовано, іноземець перебував в Україні понад встановлений термін, чим порушив міграційне законодавство. Громадянина Молдови притягнуто до адміністративної відповідальності і зобов’язано у визначений термін виїхати з нашої країни.

Аналогічними наслідками завершилося перебування в Україні й для 51-річного громадянина Киргизької Республіки, щодо якого прийнято рішення про примусове повернення до країни походження.

Загалом, з початку цього року в області виявлено загалом 22 іноземних громадян, які, як встановлено перевірками, порушили визначені терміни перебування в Україні. За наслідками перевірок, у кожному разі міграційною службою прийнято рішення про примусове повернення іноземних громадян до країн походження чи в треті країни.

Територію України вже покинули або мають таке зобов’язання по 2 громадян Грузії і Молдови, громадяни Ірану, Норвегії, Анголи, Албанії, Вірменії та інших країн.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.