Як на Прикарпатті зводять новий міст через Дністер (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Будівництво мосту здійснюється відповідно до проєктно-кошторисної документації та плану проведення робіт. Проєкт розрахований на 2019-2020 роки, про це інформує Голос.if.ua.

Міст розташований на територіальній дорозі загального користування державного значення Т-09-10 Бурштин – Калуш. Цей міст сполучає Калуський район з Галицьким та з’єднує головне дорожнє сполучення Калуш-Рогатин-Львів.

Його будівництво було розпочато в 1994 році та згодом припинено через відсутність фінансування. Наявний мостовий перехід має обмеження для руху великовагового транспорту.

Отож, Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області включила довгобуд до переліку проєктів капітального будівництва та через Укравтодор добилася відновлення робіт.

Наразі, будівельної компанії змонтували уже всі прогони та готують конструкції під опалубку плити проїзної частини та паралельно вирівнюють так звані будівельні підйоми на старих прогонах.

Будівництво мостового переходу

Івано-Франківська областьТриває будівництво мосту через р. Дністер біля села Сівка Войнилівська Калуського району, км 9+442 а/д Т-09-10 Бурштин – Калуш.

Опубліковано Укравтодор Вівторок, 10 березня 2020 р.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.