Суд позбавив громадянку та її неповнолітю доньку права вільного пересування (відео)

Відео-новини, Суспільство

Сьогодні колегія суддів апеляційного суду Івано –Франківської області незважаючи на неодноразову неявку представників Тисменицького районного відділу ДВС, в порушення Конституції України, трудового законодавства, свободи вільного пересування та віросповідання, а також порушення прав неповнолітньої дитини вчергове позбавили Олександру Тарновську та її неповнолітню доньку права виїзду за кордон.

Тимчасові обмеження в 2015 році на громадянку Олександру Тарновську були накладені Тисменицьким районним судом у зв’язку із заборгованістю перед третьою особою в господарській діяльності, про це інформує Голос.if.ua.

Цікаво, що інша сторона якій Тарновська за підробленими документами винна 89 000 грн., винна їй 17 тисяч євро, однак гроші не повертає. У свою чергу Тарновська звернулася до поліції де розслідується кримінальне провадження щодо підробки документів третьою стороною перед якою виникла заборгованісь. Таким чином виника замкнене коло, суд забороняє громадянці Тарновській виїзд за кордон де вона здійснювала господарську діяльність тим самим позбавляючи її права заробляти кошти ну й звісно повернути заборгованісь. Громадянка Олександра Тарновська продовжить оскарження не правосудних рішень у касаційній інстанції та Європейському суді з прав людини.

Подробиці конфлікту у сюжеті від Голос.if.ua:

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.