ТОВ «Марксмен Компані» виступив з офіційною заявою щодо Центрального ринку Івано-Франківська (відео)

Новини, Суспільство

Виконавчий директор ТОВ «Марксмен Компані» Геннадій Ахтирський виступив з офіційною заявою на тему корпоративного спору щодо Центрального ринку Івано-Франківська.

«Ці ухвали взагалі не можуть встановлювати чи посвідчувати будь-які фактичні обставини. Їхнє основне і єдине призначення – це надання дозволу слідству на проведення певних слідчих та процесуальних дій. Мало того, у Кримінально процесуальному кодексі України передбачено, що висновки, які містяться в ухвалах слідчих суддів, не мають доказового значення у кримінальному провадженні», – йдеться в оприлюдненій заяві.

Виконавчий директор ТОВ «Марксмен Компані» Геннадій Ахтирський наголошує, що компанія є законним володільцем майна Центрального ринку згідно діючого договору оренди, а її діяльність по адмініструванні ринку має всі правові підстави, що і було підтверджено і прийнято до уваги слідством, пише  Голос.if.ua з посиланням на Фіртку.

«Мотивація юриста Халаменди у вказаному перекручуванні фактів зрозуміла – обман свого клієнта і прикриття своїх систематичних поразок на різних фронтах юридичної боротьби у корпоративному спорі. Якби сам Халаменда хоча б перечитав суть самих ухвал слідчого судді, то напевно не пішов би на зйомку відеоролику, який показує його неграмотність», – підсумовує Геннадій Ахтирський.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.