Коломийському судді прислали хабар в конверті

Кримінал, Новини
3 березня на адресу Коломийського міськрайонного суду надійшло два рекомендовані листи. У них містились грошові кошти в іноземній валюті, що були призначені для слідчого судді.

Про це інформують у пресслужбі суду, повідомляє Голос.if.ua. Як зазначають, на розгляді в судді знаходяться скарги на постанову слідчого Коломийського відділу поліції Куриляка про закриття кримінальних проваджень № 42017091090000008 від 22 лютого 2017 року та № 42016091090000006 від 12 березня 2016 року за належне проведення розслідування в кримінальному провадженні.

Вказані кошти виявлені секретарем відділу прийому, реєстрації та видачі судових документів під час розкриття конвертів.

Керівництвом суду негайно повідомлено правоохоронні органи про цей факт. Коломийським ВП ГУНП в Івано-Франківській області внесено відомості в ЄРДР та розпочато досудове розслідування за ч.3 ст. 369 КК України.

За цих обставин слідчим суддею заявлено самовідвід по зазначених скаргах та готується повідомлення до Вищої ради правосуддя та Генерального прокурора про втручання у його професійну діяльність.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.