Люди які пережили клінічну смерть розповіли, що бачили й що відчували

Здоров'я, Новини

Ніхто не знає, що чекає нас там, бо нікому не вдалося повернутися «з того світу».

Смерть є зворотний бік життя. Хочемо ми це визнавати чи ні, але всі ми смертні й колись підемо в інший світ, світ незнаний і покритий таємницею. Ніхто не знає, що чекає нас там, бо нікому не вдалося повернутися «з того світу». З усім тим, є люди, які пережили клінічну смерть, прикордонний стан між життям і смертю. Деякі люди вирішили поділитися з іншими тим, що вони відчували й бачили в ці хвилини, інформує Голос.if.ua.

Один з користувачів соцмережі, який сам пережив клінічну смерть, попросив написати на цю тему усіх, хто має бажання. І люди почали відгукуватися на його прохання.

Так, один з користувачів описав клінічну смерть, як повну порожнечу, в якій не було взагалі нічого. Він би перестав на час існувати. Не було ні відчуттів, ні болю, ні страху — взагалі нічого. Але переважна більшість «поверненців» розповідали, що їх відвідали дивні видіння.

При цьому практично всі вказують на те, що у них було дивне відчуття повного спокою і того, що все буде добре. І це було не просто примарне почуття, а повна впевненість. А бачення в основному представлені спогадами про найдорожчих людей, місця і відчуття. Люди розповідають, як вони ніби пливуть у космосі й можуть детально розглянути все. При цьому практично всі бачать обличчя батьків і найближчих родичів.

Частина людей, стверджує, що випробували так зване «відділення від тіла», коли вони як би зверху дивилися на самих себе. Так, один чоловік бачив, як його рятували, коли він тонув, а інший спостерігав за діями медперсоналу, коли лежав на операційному столі.

Всі ці розповіді й бачення дивні для звичайних людей, але вони змушують замислитися про те, що, можливо, і після смерті, дійсно, є життя, а людина помирає лише тілом, але душа її, її свідомість продовжує жити. Шкода тільки, що дізнатися це при житті напевно не вийде…

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.