На вихідних синоптики прогнозують до 11 градусів тепла

Новини

Український гідрометцентр прогнозує теплу і суху погоду по всій Україні у суботу, 29 лютого. За цими даними, повітря вдень прогріється до 5-9 градусів тепла, а у неділю у деяких областях – і до 11 градусів зі знаком «плюс», про це інформує Голос.if.ua.

Натомість, у неділю попереджають про можливі опади на заході, а також про доволі значне зниження температури уночі.

«29 лютого вночі на Прикарпатті невеликий мокрий сніг, вдень в Криму невеликий дощ, на решті території без істотних опадів. Вітер переважно західний, 5-10 м/с. Температура вночі від 1° тепла до 4° морозу, на узбережжі морів 0-4° тепла; вдень 4-9°, у південних областях до 11° тепла. В Карпатах вночі невеликий сніг, вдень без істотних опадів; місцями пориви вітру 15-20 м/с; температура вночі 4-9°, вдень 0-5° морозу», – йдеться у повідомленні.

ДСНС натомість звертає увагу громадян, що 29 лютого у високогір’ї Закарпатської та Івано-Франківської областей зберігається значна сніголавинна небезпека (3 рiвень).

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.