У поліції Прикарпаття розповіли, як “ваюють” із незаконними АЗС, наливайками та казино

Кримінал, Новини

Поліція Івано-Франківської області посилює комплекс заходів з детінізації економіки.

Про це йшлося на спільній нараді по формуванню робочих груп з протидії незаконному гральному бізнесу, надрокористуванню, обігу деревини, тютюнових виробів, пального, спирту та лікеро-горілчаної продукції в обласній поліції, повідомляє Голос.if.ua з посиланням на Фіртку.

За інформацією начальника управління Нацполіції в області Володимира Голубоша, наразі правоохоронці зареєстрували чотири кримінальні провадження у сфері грального бізнесу.

“Зараз по одному кримінальному провадженні вже судять підозрюваного”, – каже Голубош.

Щодо незаконного палива, то відкрито одне провадження, 12 адміністративних протоколів, вилучено обладнання на 4 мільйони гривень та понад 60 тон палива. Демонтовано вісім АЗС.

“У чотирьох провадженнях по незаконному обігу алкоголю досудові розслідування проводяться. Вже складного 96 адмінпротоколів. Нелегальний обіг деревини – 18 рослідується. Два кримінальні провадження вже завершено, – розповідає очільник прикарпатської поліції. – Щодо нардр, то одне кримінальне провадження за фактом вивезення гравійної суміші з річки. У залишку залишається ще 8 кримінальних проваджень”.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.