У Франківську на ділянці з хрестами та каплицею створять міський парк

Новини, Суспільство

В Івано-Франківську на земельній ділянці по вулиці Південний бульвар створять міський парк.

Про це йшлось під час засідання виконавчого комітету міськради, пише

Йдеться про ділянку біля міського озера площею 4 га, на якій минулого року міська рада дозволила збудувати капличку та встановити хрести.

Земля перебуває в оренді товариства з обмеженою відповідальністю «Розважально-відпочинковий центр «Гаразд».

На сесії міської ради розглядатимуть надання згоди ТзОВ «Розважально-відпочинковий центр «Гаразд» на поділ земельної ділянки на дві земельні ділянки площами: 2,8244 га та 1,1766 га.

Крім того, за згодою двох сторін буде розірвано попередній договір і укладено новий – ТзОВ  «Розважально-відпочинковий  центр  «Гаразд» орендуватиме наступні 12 років ділянку площею 2,8244 га.

Меншу ділянку передадуть в постійне користування комунальному підприємству «Центр розвитку міста та рекреації» для створення міського парку.

«Ви знаєте цю історію з ділянкою біля озера. Ми маємо маленьку перемогу. «Гаразд» відмовляється від частини землі і ми передаємо її «Центру рекреацій», – наголосив міський голова Руслан Марцінків.

Згідно із мировою угодою, частина ділянки – майже 1,18 га залишається за містом. Її закріплять за КП “Міський центр розвитку міста та рекреації”. Також анульовується претензія на стягнення 1 млн 800 тис грн.

А поки приступають до облаштування відпочинкової зони.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.