Франківський спиртзавод продали з другої спроби

Економіка, Новини

Цілісний майновий комплекс Івано-Франківського обласного об’єднання спиртової та лікеро-горілчаної промисловості продали з аукціону за 29,76 млн. гривень.

Покупцем майнового комплексу стало ПП «Житлотехсервіс» (м.Івано-Франківськ), інформує Голос.if.ua з посиланням на Галичину.

Майно продавалось відповідно до Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом».

Початкова вартість майнового комплексу становила 58,35 млн. гривень. З другої спроби майно продали за 50% стартової вартості.

Цінність колишнього спиртзаводу полягає у великій земельній ділянці неподалік від центральної частини міста.

Крім того, покупці отримали кілька десятків транспортних засобів (переважно у несправному стані), які належали підприємству.

Нові власники вже отримали дозвіл на встановлення (відновлення) меж двох земельних ділянок площею 7,6 га за адресою вул.Княгинин, 44. За даними ЄДРПОУ, засновниками ПП «Житлотехсервіс» є житель Чукалівки Тисменицького району Данченко Андрій Миколайович та житель Львова Дудок Руслан Володимирович.

Нагадаємо, що за контроль над заводом «Княгинин» точилася запекла боротьба. У 2018 році розпочалась процедура банкрутства підприємства.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.