Через негоду у 12 районах Прикарпаття сталося відключення електроенергії

Новини, Суспільство

Сьогодні в облдержадміністрації пройшла оперативна онлайн нарада з керівниками структурних підрозділів ОДА, територіальних органів центральних органів виконавчої влади, керівниками районів, яку провела перший заступник голови облдержадміністрації Марія Савка.

Йшлося про ситуацію, що склалася на території області внаслідок погіршення погодних умов, пише Голос.if.ua з посиланням на ІФ ОДА.

За інформацією управління з питань цивільного захисту ОДА, у 12 районах Прикарпаття сталося відключення електроенергії у населених пунктах, по області є випадки пошкодження покрівель адміністративних та житлових будівель, також одна особа зазнала ушкоджень внаслідок падіння дерева на рейсовий автобус.

читайте також: У Франківську з багатоповерхівки на дівчину впала металева конструкція

Особливої уваги та злагоджених дій відповідних служб потребує ситуація з пошкодженням покрівлі Івано-Франківського будівельного ліцею, де є загроза замокання будинку.

«Прикарпаттяобленерго необхідно активізувати роботу щодо відновлення електропостачання споживачам, – наголосила Марія Савка. – Міським та обласним службам проаналізувати ситуацію у будівельному ліцеї та до кінця дня повідомити про вжиті заходи. Органи влади та відповідні служби повинні тримати ситуацію на контролі».

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.