Зеленський та Гончарук дали франківці сертифікат на 50 тисяч доларів для розвитку бізнесу (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Іванофранківка Наталя Найда 21 лютого отримала з рук президента Володимира Зеленського та прем’єр-міністра Олексія Гончарука сертифікат на 50 тисяч доларів. 

Ці кошти її компанія з виготовлення жіночого одягу “Framiore” виграла у першому конкурсі Українського фонду стартапів. Гроші підуть на розвиток вже готового швейного бізнесу. Найда є власницею брендів Shuflia, «Буквиця» та Framiore, повідомляє Голос.if.ua з посиланням на “Галка”.

Президент під час вручення зауважив, що гарним ідеям дуже потрібна підтримка та віра. Він зазначив, що українська земля завжди була багата талантами, які залишались непоміченими державою. Український фонд стартапів покликаний це змінити, надаючи гранти молодим підприємцям.

«Це допомога маленькому бізнесу стати великим бізнесом. Ми хочемо, щоб молоді підприємці отримали реальний шанс втілити свої сміливі мрії, сміливі ідеї у життя. А разом з ними – й нашу спільну мрію про нову, сучасну, прогресивну Україну», – наголосив Володимир Зеленський.

За його словами, надання такого державного фінансування – не сліпе слідування тренду, а розуміння, що для держави це питання власного виживання.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.