Голова Івано-Франківської облради започаткував “здоровий” флешмоб

Новини, Суспільство
У п’ятницю, 21 лютого під час сесії Івано-Фрнківської обласної ради депутати закликали мешканців області боротися зі шкідливими звичками та формувати навички здорового способу життя.

Як йдеться у зверненні, протягом останніх років внаслідок масового пияцтва, алкоголізму та вживання наркотичних речовин українське суспільство занепадає, про це інформує  Голос.if.ua.

Під час обговорення депутат облради Святослав Никорович запропонував започаткувати флешмоб із закликом до здорового способу життя.

Першим учасником флешмобу став голова облради Олександр Сич. Під час обідньої перерви очільник депутатського корпусу виклав у мережу відео де 20 разів відтиснувся від підлоги і кинув виклик Святославу Никоровичу.

“Сьогодні під час розгляду на сесії обласної ради питання про боротьбу зі шкідливими звичками та пропаганду здорового способу життя отримав від колеги-депутата Святослава Никоровича пропозицію започаткувати флешмоб на цю тему. Що із задоволенням і роблю! В мене щоденна звичка 20 відтискань на кулачках. Хто більше?…
А естафету передаю тому ж таки Святославу Никоровичу”, – 
підписав відео Олександр Сич.

Нагадаємо, на початку грудня, під час сесії обласної ради Олександр Сич зізнався, що вже рік веде боротьбу з онкологією.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.