На скандальній забудові по вул. Хоткевича, що в м. Івано-Франківську почалось будівництво (фото)

Новини, Суспільство

По вулиці Хоткевича, 44 корпус 3, що в місті Івано-Франківську будівельна фірма М груп девелопмент незважаючи на протести місцевих мешканців почала будівельні роботи.

також читати: Біля аварійного будинку, розпочали корупційне будівництво…? (відео)

Про це в групі ФБ 1580 Служба оперативного реагування Івано-Франківськ повідомила голова ОСББ “Барвінок ІФ” (буд.44 по вул. Хоткевича) Ірина Шуваринська, пише Голос.if.ua.

“Руслан Марцінків , чи це так виконується розпорядження міського голови по вирішенню конфлікту по скандальній забудові на Хоткевича?

Хто і на підставі чого проводить земельні роботи із застосуванням техніки на ділянці та за її межами (на території залишків дороги) ?

Чи мають ці люди затверджений проект робіт чи це чергова самодіяльність? Поліція Івано-Франківська (Ivano-Frankivskuy VP) , Архітектура ІФ , Прокуратура Івано-Франківської області , Прокуратура м. Івано-Франківська , Муніципальна інспекція з благоустрою , Державна архітектурно-будівельна інспекція України , Управління з питань державного архітектурно-будівельного контролю ?

Прошу відповідним службам відреагувати та з’ясувати законність дій! А саме земельні роботи із застосуванням техніки в зоні проходження та обслуговування комунікацій.

Навіть у випадку підготовчих робіт (але копають і за межами виділеної ділянки! !!) повинні бути проекти та дозволи на роботи у зоні проходження комунікацій (це , переважно, магістральні комунікації, а не локальні ).

Відповідь прошу опублікувати” – написала Ірина Шуваринська

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.