У мережі збурення: новий глава Офісу Зеленського був помічником одіозного регіонала

Новини, Політика

Єрмак з 2006 по 2014 роки був помічником народного депутата від Партії регіонів Ельбруса Тадеєва.

 Голос.if.ua з посиланням на  Главком.

Українці збурені через призначення новим головою Офісу президента Андрія Єрмака, який раніше був помічником одіозного регіонала Ельбруса Тадеєв.

Обурливі коментарі пишуть користувачі в соцмережі Facebook.

Раніше повідомлялося, що Єрмак має певний політичний досвід: з 2006 по 2014 роки був помічником народного депутата від Партії регіонів Ельбруса Тадеєва.

«Я все своє життя пов’язаний зі спортом. Мій батько був баскетболістом, я дружу з багатьма спортсменами – футболістами, атлетами, борцями. Ельбрус Тедеєв – мій хороший товариш. Як юрист я періодично допомагав йому у питаннях Федерації (Асоціації спортивної боротьби України)», – так пояснив цю співпрацю Єрмак. Він також додав, що працював на громадських засадах та не отримував за це грошей.

За даними ЗМІ, у Єрмака є зв’язки з представниками російської еліти. Він разом з громадянином Росії Емануїлом Рахамімом (науковець та бізнесмен) були бенефіціарами у створеній 2001-го року компанії ТОВ «Медійна група європейського партнерства», спеціалізація якої – виробництво фільмів. На сьогодні бізнес-зв’язок Єрмака із Емануїловим продовжився у зареєстрованій в Україні компанії ЗАТ «Інтерпромфінанс Україна». У свою чергу Емануїлов є співвласником російської компанії, яка значиться одним із засновників «Інтерпромбанку» РФ. Серед акціонерів «Інтерпромбанку» – член Ради федерації Федеральних зборів Російської Федерації від Камчатського краю Валерій Пономарьов та інші впливові росіяни. Єрмак в коментарях ЗМІ спростовував, що має бізнес-інтереси в РФ і  пояснював, що Емануїлов – давній знайомий його батька.

«Я пам’ятаю цю банду. Абсолютно відите и відверте бандюччя, что косило під спорт-клуб. Отже, новий глава офісу президента – Андрій Єрмак. 8 років, в період з 2006 по 2014 роки Єрмак був помічником депутата від Партії Регіонів – Ельбруса Тедеєва, який голосував за «диктаторські закони 16 січня». Це все, що потрібно знати про нового главу ОП», – написала Світлана Пруднікова.

«Скотини, гниди продажні, риги вертаються, а ще юрискосультом лідера київської ОЗГ «Фашиста», – пишуть в коментарях українці.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.