СТЕК знизить тарифи на тепло для франківців

Економіка, Новини

Клієнтів “Станіславської теплоенергетичної компанії” чекає зниження тарифів на тепло.

Про це йшлося під час засідання виконкому, інформує Голос.if.ua з посиланням на Фіртка.

Платіжки зі зниженим тарифом франківці, згідно з рішенням виконкому, повинні отримати вже за послуги надані у лютому місяці.

Нагадаємо, Господарський суд Івано-Франківської області відкрив провадження у справі про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю “Станіславська теплоенергетична компанія”.

ТОВ «СТЕК» утворилось у 2012 році внаслідок рішення суду, за яким котельню на вулиці Індустріальній передали від ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» до «Прикарпаттяобленерго».

Споживачами «Станіславської теплоенергетичної компанії» є соціально важливі об’єкти та бюджетні організації. Також компанія здійснює обслуговування 192 житлових будинків.

За даним ЄДРПОУ, засновником ТОВ «СТЕК» є ТОВ «Універсальний транзит». Кінцевим бенефіціаром є житель Івано-Франківська Михайляк Зорян Богданович.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.