Зеленський звільнив Богдана

Новини, Політика

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про звільнення глави Офісу Президента Андрія Богдана. Зеленський призначив на цю посаду свого заступника Андрія Єрмака.

Відповідні укази №46/2020 та №48/2020 оприлюднено на сайті президента. Наразі Андрій Богдан ніяк не прокоментував своє звільнення, про це інформує  Голос.if.ua.

Чутки щодо відставки Андрія Богдана ходять давно. Журналісти раніше з’ясували, що Богдан сьогодні більше не є дотичним до значущих справ. Крім того, він уже кілька разів не брав участь у важливих заходах.

У серпні Андрій Богдан написав заяву на звільнення за власним бажанням. За даними деяких джерел, після свого звільнення Богдан мав вступити на посаду голови Вищої ради правосуддя. Пізніше Руслан Рябошапка спростував цю інформацію і назвав “дурницею”.

Згодом стало відомо, що цю заяву Андрій Богдан міг написати перед початком роботи в команді президента. І загалом такі заяви написало все оточення Зеленського та підписати їх гарант може в будь-який момент. Як Зеленський, так і представники чинної влади неодноразового підкреслювали, що ніхто за посади не тримається.

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.