Ікра та копчена риба: франківець намагався обікрасти продуктовий магазин (фото)

Кримінал, Новини

В Івано-Франківську поліцейські охорони затримали любителя рибних продуктів.

38-річний місцевий житель намагався винести з магазину товар на загальну суму близько 500 гривень. Завадили скоєнню злочину поліцейські охорони, інформує Голос.if.ua з посиланням на Фіртка.

Спрацювання «Термінового виклику поліції» надійшло з одного із супермаркетів Івано-Франківська, що розташований на вулиці Дністровській.

По прибуттю на місце події, поліцейські охорони з’ясували, що працівники торгівельної зали помітили чоловіка, який довго перебував біля прилавка з рибними продуктами, а згодом попрямував на вихід повз касу з неоплаченим товаром.

Чоловіка затримали працівники поліції охорони. Під час огляду в затриманого виявили пошкоджений, неоплачений товар. Щоб пройти непомітно повз касу, чоловік повідривав торгові кліпси, які прикріплені на банках з ікрою, чим і пошкодив цілісність товару.

Світлина від Управління поліції охорони в Івано-Франківській області.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Івано-Франківського відділу ГУНПУ. Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

За чинним законодавством за подібні дії передбачено штраф, громадські або виправні роботи, піврічний арешт, обмеження або позбавлення волі строком до 3 років. Ведеться перевірка щодо причетності даної особи до скоєння аналогічних злочинів.

Світлина від Управління поліції охорони в Івано-Франківській області.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.