Instagram підказуватиме користувачам, від яких акаунтів можна відписатись

Новини, Суспільство

nstagram почав впроваджувати інструмент, який дозволить людям очищати список облікових записів,  виходячи з того, як часто вони взаємодіють із ними.

Коли Instagrammers перейдуть до своїх профілів і натискатимуть на кнопку Next, акаунти, за якими вони слідкують, будуть відображатися в категоріях: “Найбільш показані у стрічці” та “Найменш взаємодіючі”, інформує Голос.if.ua  з посиланням на adweek.

Для цього Instagram аналізуватиме взаємодію користувача з іншими сторінками за останні 90 днів.

Їх також можна буде сортувати, з моменту коли ви почали слідкувати за обліковими записами.

Прессекретар Instagram сказав: “Instagram справді полягає в тому, щоб наблизити вас до людей і речей, які вас цікавлять, але ми знаємо, що з часом ваші інтереси та відносини можуть розвиватися і змінюватися. Незалежно від того, чи закінчите ви їх, переїдете в нове місто чи у вас з’являться нові інтереси, ми хочемо спростити управління обліковими записами, якими ви користуєтесь, щоб вони найкраще представляли ваші поточні зв’язки».

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.