Програмісти написали бота, щоб той спілкувався за них з дівчатами в Tinder

Новини

Додаток Tinder було створено для того, щоб полегшити і прискорити процес знайомства. Проте декому і цього виявилося недостатньо: бажання заощадити час змусило програмістів написати бота, щоб той вибирав і спілкувався за них з дівчатами в Tinder.

Спочатку бот був здатний тільки вибирати дівчат, інформує Голос.if.ua. Дослідник даних Джеффрі Чи (Jeffrey Li) розробив алгоритм, який міг самостійно «свайпати» 100 жіночих профілів кожен день. Бот вирішував, сподобається Джеффрі дівчина чи ні, завдяки попередньому навчанню на фотографіях з Google. Як тільки у Джеффрі траплялося збіг (а це відбувалося приблизно п’ять разів на тижні), він починав з обраницею листуватися. Інший програміст з Бельгії Роберт Вінтерс (Robert Winters) поліпшив бота Чи. Він звантажив потрібні файли на GitHub і навчив програму вступати з дівчатами в розмову. Одного разу чат-бот вів одночасно 200 діалогів. У підсумку Tinder забанив профіль програміста за це.

Джерело: cikavosti.com

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.