Навколо світу на інвалідному візку

Суспільство, Туризм

Мужній чоловік, якому фізичні вади не завадили відчути повноту емоцій від життя.

Цього року відбувся завершальний етап всесвітнього проекту 65-річного Миколи Подрезана “Планета Земля. Погляд з інвалідного візка”, повідомляє Національний Реєстр Рекордів, пише Голос.if.ua.

Київ став 34-им містом у 256 країнах на 6 контингентах, які чоловік відвідав за маршрутом всесвітньої естафети Олімпійського вогню. Пан Микола розпочав подорож у 2011 році. Протягом всього часу він вивчав світовий досвід адаптації об’єктів культури і спорту, пам’ятників архітектури та історії для людей з інвалідністю на візках, аби потім застосувати його в Україні. Та сам того не очікуючи, увійшов до Національного Реєстру Рекордів за найбільшу кількість повторених маршрутів Олімпійського вогню.
Національний Реєстр Рекордів України вперше реєструє такий рекорд людяності та мужності. Це людина, яка не скорилася долі, яка сьогодні – приклад незламності. Цей рекорд з ним розділила його дружина, Наталка, яка постійна була поруч.

Журналіст: Соломія Уграк

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.