МОЗ: в Україну прибули системи для тестування на новий коронавірус

Здоров'я, Новини

Генеральний директор Директорату громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України Андрій Скіпальський повідомив, що тестувальні системи для виявлення коронавірусу 2019-nCoV, який поширився з Китаю, вже прибули на митну територію України.

Про це йшлося у трансляції брифінгу в Українському кризовому медіацентрі, пише Голос.if.ua з посиланням на Українську правду.

“Щодо тестсистем, сьогодні-завтра перші тестсистеми прибудуть в Україну. Вони вже, як я поінформований, знаходяться на митній території України. В України буде можливість діагностувати саме цільовим чином по даній інфекції, по даному коронавірусу”, – сказав Скіпальський

Він зазначив, що в Україні вже 11 пацієнтам зняли підозру на коронавірусу, двоє пацієнтів ще перебувають на діагностиці – результати будуть відомі до кінця дня 5 лютого.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.