Кароль в латексному боді похизувалася формами в ліжку

Новини, Суспільство

Популярна співачка Тіна Кароль останнім часом не перестає дивувати фанатів своїми знімками та відео на сторінці в Instagram, про це інформує Голос.if.ua.

Співачка дуже часто ділиться з шанувальниками не тільки постановочними знімками і яскравими кадрами з фотосесій, але ще й цитатами, роздумами і важливими зауваженнями.

Однак цього разу на сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилися пікантні кадри, на яких артистка вирішила показати себе в неймовірному образі.

Цього разу Тіна репостнула в розділ Сторі добірку кадрів зі свого останнього концерту, які опублікували на сторінці фан-Тіни. Так, шанувальники співачки показали кращі кадри з її останнього виступу.

На відео помітно, як артистка позувала на імпровізованому ліжку в одному латексному боді і продовжувала при цьому співати. Користувачі мережі у свою чергу бурхливо відреагували на новий пост.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.