Національний відбір на Євробачення-2020: пісні учасників (відео)

Відео-новини, Новини

20 січня організаційний комітет Національного відбору на Євробачення-2020 опублікував список учасників, які змагатимуться за право представити Україну на вокальному конкурсі в Нідерландах

Перший півфінал Національного відбору розпочнеться 8 лютого, другий – 15 лютого. Фінальний відбір на якому за перемогу змагатимуться 6 учасників глядачі зможуть побачити 22 лютого, про це інформує Голос.if.ua з посиланням Фіртка.

Пісні учасників Національного відбору на Євробачення-2020:

Гурт [O] – Там, куди я йду

Гурт [O] – український інді-поп гурт, володарі премії “Хіт року” за версією KissFM, двічі фіналісти APPS Music & SZIGET, учасники таких музичних фестивалів, як Koktebel Jazz Fest, Atlas Weekend та багато інших.

CLOUDLESS – Drown me down

CLOUDLESS – це чоловічий гурт, який здобув популярність після хіту “Між світами”, що став саундтреком до серіалу “Школа”. Пісні гурту часто звучать в українських серіалах і розважальних шоу. У гурті з’явився новий вокаліст Юра Каналош, який вже підкорив серця прихильників вокальних шоу на українському телебаченні. Вокал Юри змінив звучання бойзбенду, додав йому потужності, а посприяв гурту з цим новий гітарист Михайло Шатохін.

GARNA – Who we are?

GARNA – це сольний проєкт співачки Олени Левашевої та музичного продюсера Олексія Хорольського. Харківська співачка є авторкою власних пісень, вокалісткою симфонічного кросовер-оркестру Prime Orchestra і кавер-проєкту Manera.

FO SHO – BLCK SQR

FO SHO – це  афроукраїнський молодий хіп-хоп проєкт, створений на початку 2019 року. Музика сестер Бетті, Міріям і Сіони Ендале – це симбіоз сучасних жанрів від trap до hip-hop.

David Axelrod – HORIZON

David Axelrod – сценічне ім’я Володимира Ткаченка. Свій музичний талант чоловік відкрив ще в школі, активно бравши участь в концертах, а пізніше в студентських фестивалях. У 2004 році став фіналістом шоу “Шанс-4”. У вересні 2010 року Ткаченко взяв участь в шоу “Х-фактор” дійшовши до фіналу. Через рік, у 2011 році Володимир брав участь в шоу “Танці з зірками” завоювавши “бронзу” проєкту зі своєю партнеркою Іриною Лещенко. За крок до фіналу розпрощався із популярним шоу “Голос країни-9”.

Олександр Порядинський – Savior

Олександр Порядинський – наймолодший переможець відомого співочого шоу “Х-фактор”. Вперше заявив про себе у 4 сезоні шоу “X-фактор” що вийшов на екрани 5 жовтня 2013 року. Усі виступи у прямих ефірах пройшли для співака без номінацій та “битв за життя”.

TVORCHI – Bonfire

TVORCHI – музиканти з Тернополя, які створюють якісну музику. Їхній хіт Believe увійшов в топ-10 у чартах Google Play в Україні. Електронний дует сформувався у 2018 році зовсім випадково. Андрій підійшов до Джеффрі на вулиці, щоб перевірити свій рівень володіння англійською і поспілкуватися з носієм мови. Знайомство швидко переросло у творчу колаборацію. Андрій став саунд-продюсером і аранжувальником, а Джеффрі – автором текстів і вокалістом.

GIO – Feeling so Lost

GIO – молодий музикант, який працює у жанрі pop-music. Автор і композитор, учасник відомих вокальних шоу “Х-фактор” та “Голос Країни”.

Jerry Heil – VEGAN

Jerry Heil – сценічне ім’я Яни Шемаєвої. Вона стала відомою як відеоблогерка та кавер-виконавиця завдяки переспівам пісень світових та українських артистів.Справжню популярність як сольна співачка їй принесла авторська пісня “Охрана, отмєна” з дебютного студійного альбому “Я, Яна”, що побачив світ 2019 року. Трек набрав обертів у соцмережі та був переспіваний Настею Каменських та Вірою Брежнєвою.

Еліна Іващенко – Get up

Еліна Іващенко нродилася 2002 року в місті Бровари Київської області України. Закінчила Броварську музичну школу і навчається у Київському інституті музики імені Р.М. Глієра. Дівчина працює ведучою на радіостанції “Наше Радіо” та викладачем вокалу. Здобула перемогу в пісенних шоу України (“Х-фактор” та “Голос. Діти”). Еліна Іващенко є володаркою Гран-прі фестивалю “Чорноморські ігри-2018”.

Гурт Go-A – Соловей

Go-A – це гурт, який поєднує в собі український вокал, сучасні танцювальні біти, африканські барабани і потужний гітарний драйв. Учасники таких відоміших фестивалів, як Koktebel Jazz Fest, Гогольфест та інших.

Підписуйтесь на канал Фіртки в Telegram , читайте нас у Facebook і

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.